Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 19

Оголошення про проведення конкурсу з визначення виконавця послуг з поводження з твердими побутовими відходами на території населених пунктів, приєднаних до Козятинської міської територіальної громади

  1. Найменування, місце знаходження організатора конкурсу:

     Організатор конкурсу – виконавчий комітет Козятинської міської ради, адреса: 22100, Вінницька область м. Козятин, вул. Героїв Майдану, 24.

       2. Підстави для проведення конкурсу:

       Підставою для проведення конкурсу є рішення Козятинської міської ради «Про проведення конкурсу з визначення виконавця послуг з поводження з твердими побутовими відходами на території населених пунктів, приєднаних до Козятинської міської територіальної громади» від 30.01.2023 року № 22

3. Місце і час проведення конкурсу, прізвище та посада, номер телефону особи, в якої можна ознайомитися з умовами надання послуг з поводження з твердими побутовими відходами, що утворюються на території населених пунктів, приєднаних до Козятинської міської територіальної громади:

     Місце проведення конкурсу: Вінницька обл., м. Козятин вул. Грушевського буд. 23, управління житлово-комунального господарства Козятинської міської ради, кабінет начальника управління ЖКГ.

     Дата та час проведення конкурсу: 06 березня 2023 року об 11 год. 00 хв.

     Для отримання детальної інформації щодо подання конкурсних пропозицій та умов надання послуг з поводження з твердими побутовими відходами на території  населених пунктів  Козятинської міської територіальної громади слід звертатися до

 Шацької Олени Володимирівни - головного спеціаліста з питань благоустрою управління житлово-комунального господарства Козятинської міської ради

     Контактний телефон –  2-02-08 (код міста 043-42).

     E-mail: jkg@komr.gov.ua

4. Кваліфікаційні вимоги до учасників конкурсу:

  • наявність матеріально-технічної бази;
  • вартість надання послуг;
  • досвід роботи з надання послуг з вивезення побутових відходів не менше 3-х років;
  • наявність та кількість працівників відповідної кваліфікації;
  • відсутність заборгованості по сплаті податків і зборів, передбачених законодавством України

5. Характеристика території, де повинні надаватися послуги з вивезення твердих побутових відходів: розміри та межі певної території та перелік розміщених у зазначених межах об'єктів утворення побутових відходів, середня відстань до об'єктів поводження з відходами та їх місцезнаходження.

            Послуги з вивезення твердих побутових відходів повинні надаватись на території населених пунктів, що приєднались до Козятинської міської територіальної громади: с.Сокілець (ЛОТ №1), с.Титусівка (ЛОТ №2), с.Сигнал (ЛОТ №3), с. Пиковець (ЛОТ №4), с.Пустоха(ЛОТ №5), с.Козятин (ЛОТ №6), с. Іванківці (ЛОТ №7), с.Флоріанівка (ЛОТ №8), с.Рубанка (ЛОТ №9), с.Махаринці (ЛОТ №10), с.Кордишівка (ЛОТ №11), с.Королівка (ЛОТ№12), с.Прушинка (ЛОТ №13), с.Сестринівка (ЛОТ №14).

            Площа населених пунктів: найменшого - 45,6 га, найбільшого – 3786,7 га. Житлова забудова складається переважно з житлових будинків індивідуальної забудови (будинки приватного сектору) з присадибними ділянками, на території 7-ми сіл є багатоквартирні будинки, майже в кожному селі функціонують торговельні об'єкти зі змішаним асортиментом. На території населених пунктів немає контейнерів для збирання ТПВ. В 4-х селах паспортизовані місця видалення відходів переведені у режим закритого функціонування у реєстрі МВВ по Вінницькій області.

6. Характеристика об'єктів утворення  побутових  відходів  за джерелами їх утворення:

       Примітка: зазначена інформація міститься у лотах № 1-14, які є додатком  № 3 до Конкурсної документації рішення виконавчого комітету Козятинської міської ради  від 30.01.2023 року №22  «Про проведення конкурсу з визначення  виконавця послуг з поводження з твердими побутовими  відходами на території  населених пунктів, приєднаних до Козятинської міської територіальної  громади» від 30.01.2023 року №22

7. Характеристика, включаючи потужність, та місцезнаходження об'єктів поводження з побутовими відходами (об'єкти перероблення, сортування, утилізації, видалення відходів, об'єкти поводження з небезпечними відходами у складі побутових відходів тощо).

Тверді побутові відходи вивозяться на полігон  площею 4,5 га, який розташований на території Пляхівської сільської ради. КП «Чисте місто» укладено договір  оренди землі №01017 від 18.04.2017р. на право користування земельною ділянкою  для будівництва та обслуговування закладів комунального обслуговування під існуючим об’єктом соціального призначення полігоном твердих побутових відходів, терміном на 25 років. Проектна потужність полігону 150 тис.т. Полігон вичерпав свій ресурс, перевантажений відходами. Санітарно-технічний паспорт полігону щорічно проходить ревізію. На території полігону побудована сміттєсортувальна лінія потужністю 40 тис. тон відходів в рік, продуктивністю 10-18 куб.м відходів на годину, яка на даний час працює у тестовому режимі.

8. Способи, місце та кінцевий строк подання конкурсних пропозицій:

          Конкурсна пропозиція подається особисто або надсилається поштою конкурсній комісії у конверті, на якому зазначаються повне найменування і місцезнаходження організатора та учасника конкурсу, перелік послуг, на надання яких подається пропозиція. Конверти з конкурсними пропозиціями, що надійшли після закінчення строку їх подання, не розкриваються і повертаються учасникам конкурсу.

Учасник конкурсу має право подати лише одну конкурсну пропозицію по кожному лоту.

     Місце подання конкурсної пропозиції конкурсна пропозиція подається до управління житлово-комунального господарства Козятинської міської ради, за адресою: 22100 Вінницька обл., м. Козятин вул. Грушевського буд.23-каб. №13

E-mail: jkg@komr.gov.ua

     Прийняття конкурсних пропозицій закінчується 03.03.2023 року о 14 годині 00 хвилин

Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України