Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 58

Оголошення

 про проведення конкурсу з визначення виконавця послуг з вивезення твердих побутових відходів на території населених пунктів, приєднаних до Козятинської міської територіальної громади

  1. Найменування, місцезнаходження організатора конкурсу:

     Організатор конкурсу – виконавчий комітет Козятинської міської ради, адреса: 22100, Вінницька область м. Козятин, вул. Героїв Майдану, 24.

  1. Підстави для проведення конкурсу:

 

Підставою для проведення конкурсу є рішення Козятинської міської ради «Про проведення     конкурсу з визначення  виконавця послуг з вивезення твердих побутових відходів на території населених пунктів , приєднаних до Козятинської міської територіальної громади»

від 10 лютого 2021 року № 33

 

3. Місце і час проведення конкурсу, прізвище та посада, номер телефону особи, в якої можна ознайомитися з умовами надання послуг з вивезення побутових відходів, що утворюються на території населених пунктів , приєднаних до Козятинської міської територіальної громади:

 

     Місце проведення конкурсу: Вінницька обл., м.Козятин вул. Грушевського буд.23, управління житлово-комунального господарства Козятинської міської ради, кабінет заступника міського голови-начальника управління житлово-комунального господарства.

 

     Дата та час проведення конкурсу:    15 березня 2021 року о 10 год. 00 хв.

 

     Для отримання детальної інформації щодо подання конкурсних пропозицій та умов надання послуг з вивезення твердих побутових відходів слід звертатися до

 

     Шацької Олени Володимирівни-головного спеціаліста з питань благоустрою управління житлово-комунального господарства Козятинської міської ради

     Контактний телефон –2-02-08 (код міста 043-42).

     E-mail: jkg@komr.gov.ua

 

4.Кваліфікаційні вимоги до учасників конкурсу:

  • наявність матеріально-технічної бази;
  • вартість надання послуг;
  • досвід роботи з надання  послуг з вивезення побутових відходів не менше 3-х років;
  • наявність та кількість працівників відповідної кваліфікації;
  • відсутність заборгованості по сплаті податків і зборів, передбачених законодавством України

5.Характеристика території, де повинні надаватися послуги з вивезення твердих побутових відходів: розміри та межі певної території та перелік розміщених у зазначених межах об'єктів утворення побутових відходів, середня відстань до об'єктів поводження з відходами та їх місцезнаходження.

            Послуги з вивезення твердих побутових відходів повинні надаватись на території населених пунктів, що приєднались до  Козятинської міської територіальної громади: с.Сокілець (ЛОТ №1), с.Титусівка (ЛОТ №2), с.Сигнал (ЛОТ №3), с. Пиковець (ЛОТ №4), с.Пустоха(ЛОТ №5), с.Козятин (ЛОТ №6), с. Іванківці (ЛОТ №7), с.Флоріанівка (ЛОТ №8), с.Рубанка (ЛОТ №9), с.Махаринці (ЛОТ №10), с.Кордишівка (ЛОТ №11), с.Королівка (ЛОТ№12), с.Прушинка (ЛОТ №13), с.Сестринівка (ЛОТ №14).

            Площа населених пунктів : найменшого- 45 га , найбільшого - 3786 га. Житлова забудова складається  переважно з житлових будинків індивідуальної забудови (будинки приватного сектору) з присадибними ділянками , на території 7-ми сіл є  багатоквартирні будинки, майже в кожному селі функціонують торговельні об'єкти зі змішаним асортиментом. На території населених пунктів немає контейнерів для збирання ТПВ. В чотирьох селах є паспортизовані звалища відходів, але ревізію паспорту (поновлення даних) пройдено лише в одному населеному пункті с.(Махаринці). 

6.Характеристика об'єктів утворення  побутових  відходів  за джерелами їх утворення:

       Примітка: зазначена інформація міститься у лотах № 1-14, які є додатком  № 3 до Конкурсної документації рішення виконавчого комітету Козятинської міської ради «Про проведення конкурсу з визначення  виконавця послуг з вивезення твердих  побутових відходів на території  населених пунктів, приєднаних до Козятинської міської територіальної  громади» від 10.02.2021 року №33

7.Характеристика, включаючи потужність, та місцезнаходження об'єктів поводження з побутовими відходами (об'єкти перероблення, сортування, утилізації, видалення відходів, об'єкти поводження з небезпечними відходами у складі побутових відходів тощо).

Тверді побутові відходи вивозяться на полігонплощею 4,5 га, якийрозташований на території Пляхівської сільської ради . Проектна потужність полігону 150 тис.т.Полігон вичерпавсвій ресурс, перевантаженийвідходами. Санітарно-технічний паспортполігону щорічно проходить ревізію. На території полігону побудована сміттєсортувальна лінія потужністю 40 тис. тон відходів в рік, продуктивністю 10-18 куб.м відходів на годину, яка на даний час працює у тестовому режимі.

8.Способи, місце та кінцевий строк подання конкурсних пропозицій:

          Конкурсна пропозиція подається особисто або надсилається поштою конкурсній комісії у конверті, на якому зазначаються повне найменування і місцезнаходження організатора та учасника конкурсу, перелік послуг, на надання яких подається пропозиція. Конверти з конкурсними пропозиціями, що надійшли після закінчення строку їх подання, не розкриваються і повертаються учасникам конкурсу.

Учасник конкурсу має право подати лише одну конкурсну пропозицію по кожному лоту.

     Місце подання конкурсної пропозиції конкурсна пропозиція подається до управління житлово-комунального господарства Козятинської міської ради , за адресою: 22100 Вінницька обл., м. Козятин вул. Грушевського буд.23- каб.№13 .

     Прийняття конкурсних пропозицій закінчується 12.03.2021 року  о 15 годині 00 хвилин.

Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України