Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 25

В 2020-2021 роках Козятинський міський центр первинної медико-санітарної допомоги проходив навчання в рамках проекту «Підтримка реформи охорони здоров‘я» від Агенства з США з міжнародного розвитку USAID Ukraine - USAID Україна

Впродовж курсу активною групою колективу лікарні були опрацьовані теми, що стосуються пацієнтоорієнтованої роботи, забезпечення доступності закладу, налагодженню потоків та координації пацієнтів, впровадженню міжнародних клінічних протоколів в лікуванні, тощо. В тому числі значна увага була приділена роботі реєстраторів, спілкуванню з пацієнтами засобами зв’язку, організації попереднього запису. Колективам, що справно виконували завдання, було надано шанс взяти участь в конкурсі - запропонувати власний проект, що допоможе закладу стати кращим, та отримати фінансування для його реалізації з фонду USAID.

Завдяки злагодженій роботі, активній групі вдалося виграти в конкурсі міні-грантів, тому в закладі з вересня почав роботу контакт-центр. Кабінет обладнаний сучасними робочими місцями, комп‘ютерною технікою та телефонами, персонал пройшов профільне навчання по роботі з апаратурою та спілкуванню з пацієнтами.

Відтепер на прийом записатись стало ще легше. В найближчій перспективі це дозволить закладу більш якісно та оперативно обслуговувати пацієнтів, оптимізувати час перебування людей в лікарні. В майбутньому за допомогою контакт-центру ви зможете отримати електронні рецепти на потрібні препарати, почути інформацію про щеплення, які вас цікавлять та інше - не потрібно буде приходити на прийом та витрачати свій час. Сподіваємось, що такі нововведення стануть в нагоді і пацієнтам, і лікарям.

 

Номери телефонів контакт-центру:

063-634-67-77

096-008-40-85

 

Наразі контакт-центр працює в тестовому режимі. Ми намагаємось знайти слабкі місця та виправити їх. Тому якщо у вас виникли проблеми, пов‘язані з роботою контакт-центру, повідомте про них своєму сімейному лікарю. Ми прагнемо стати кращими для вас!

Увага! Відтепер в Козятинському міському центрі сімейної медицини працює контакт-центр!
Увага! Відтепер в Козятинському міському центрі сімейної медицини працює контакт-центр!
Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України