Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 14

Виконавчий комітет Козятинської міської ради відповідно до Житлового Законодавства України щороку в період з 1 жовтня по 31 грудня проводить перереєстрацію громадян, які перебувають на квартирному обліку, в ході якої перевіряються їх облікові дані. З 1976 року на квартирному обліку при виконкомі перебуває 958 сімей та одинаків. Нажаль не всі мешканці (майже 80%), що перебувають на квартирному обліку при виконкомі, повідомляють про зміни в обліковій справі. Рішенням виконавчого комітету Козятинської міської ради від 12.11.2021 року № 386 прийнято Положення про квартирний облік при виконкомі де відповідно до п 6.4 та пп 6.4.1. громадяни знімаються з черги, якщо вони на протязі п’яти (пільгова черга) або десяти (загальна черга) років не здійснювали перереєстрацію своєї квартирної справи при виконавчому комітеті Козятинської міської ради.

      На сьогодні проводиться перевірка облікових справ по спискам квартирного обліку при виконавчому комітеті Козятинської міської ради. Про результати перереєстрації і верифікації квартирного обліку буде повідомлено особисто громадян та в засобах масової інформації. Поновити документи квартирної справи Ви можете подавши заяву та пакет документів для перереєстрації до Центру надання адміністративних послуг в м. Козятин до 01.06.2022 року.

    Для звірки та уточнення інформації по спискам громадян, що перебувають на квартирному обліку при виконкомі звертайтеся по тел. 2-01-81 головний спеціаліст з житлових питань Сікалюк О.М.

Уравління житлово – комунального господарства міської ради

Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України