Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 27

Якщо ви дбаєте про наше рідне місто, якщо ви хочете бачити його чистим та охайним – саме сьогодні у вас є реальна можливість проявити себе: гайда до спільного прибирання!

Пропонуємо сьогодні, 18 вересня, о 10.00 разом з мільйонами активістів 180 країн світу вийти на Всесвітній день прибирання «World Cleanup Day», який організовує Міжнародний молодіжним рух «School Recycling World» спільно зі Всеукраїнським молодіжним рухом «Let’s do it Ukraine» за підтримки Міністерства освіти і науки України, Українського державного центру позашкільної освіти, Національного еколого-натуралістичного центру, компанії PepsiCo Україна.. Мета очистити планету від сміття, формувати культуру чистоти, правильного поводження з відходами та зменшити негативний вплив людини на навколишнє середовище.

 

Локація прибирання у Козятині – острів-стадіон. Прибиратимемо від сміття та застарілого опалого листя прибережну зону та паркову ділянку на острові.

Козятинська міська рада долучається до загальної толоки!

Силами КП «Чисте місто» буде надана допомога у збиранні та вивезенню сміття.

 

Усім мешканцям міста, хто бажає проявити свою справжню турботу за Козятин реальними справами (а не лише постами у соціальних мережах) пропонуємо прийти сьогодні о 10 годині на наш стадіон і допомогти зробити наше рідне місто чистим!

 

Довідки за телефоном: 063-170-20-95 (координатор ГО «Let’s do it Ukraine» у Козятині – Анастасія Чулаєвська).

 

Нагадаємо, що серед закладів освіти та позашкільної освіти проводяться змагання, переможці отримають для своїх навчальних закладів подарунки та подяки більше деталей за посиланням: letsdoitukraine.org/2021/09/world-cleanup-day-competition

Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України