Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 3
УВАГА ОРЕНДАРЯМ ВОДНИХ ОБ'ЄКТІВ

Дбайливе поводження із природними ресурсами – це запорука балансу в довкіллі і збережене природне середовище для майбутніх поколінь. Це має бути гаслом будь-якого свідомого громадянина. У кожного має бути особиста підвищена міра відповідальності перед природою та суспільством.

Проте, на даний час на території громади зафіксовані факти вандального поводження із водними об'єктами внаслідок несанкціонованих спусків ставків, або ж їх спусків з недотриманням режиму дозвільних документів, в результаті чого відбувається фізичне знищення водних об'єктів із-за неможливості їх відтворення у природній спосіб.

З метою запобігання незаконного використання водних ресурсів на правах повноважень, визначених статтею 10 Водного кодексу України, щодо раціонального використання, контролю за використанням і охороною вод та відтворенням водних ресурсів, міська рада зауважує, що для здійснення господарської діяльності на водних об’єктах, відповідно до статей 49,77,85 Водного кодексу України, необхідно мати документи на право користування водним об’єктом (до 02 червня 2021 року- договір оренди оренди водного об’єкта; з 02 червня 2021 року- договір оренди землі в комплексі з розташованим на ній водним об’єктом) дозвіл на спеціальне водокористування та режим роботи.

У разі відсутності таких документів спуск води із водних об’єктів ЗАБОРОНЯЄТЬСЯ!

Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України