Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 118

З  метою налагодження  ефективної взаємодії між місцевим  самоврядуванням та молоддю Козятинської територіальної  громади, для забезпечення вирішення питань, що пов’язані із життям молоді та її участі в усіх сферах життя громади, планується створення Молодіжної ради Козятинської міської ради!

     Молодіжна рада  - це консультативно – дорадчий  орган, який буде незалежний  у прийнятті рішень та впливатиме на спілкування молоді та органів  місцевого самоврядування ,підвищення  розвитку  молодіжного лідерства, залучення молоді до вирішення  соціально – економічних  питань, питань у сфері  культури, спорту, освіти, попередження розповсюдження негативних явищ у молодіжному середовищі. 

     Тому ми запрошуємо активну, енергійну, ініціативну молодь віком  14-35 років долучитися до створення Молодіжної ради.

Якщо бажаєте стати членом/членкинею Молодіжної ради – заповнюйте форми, які додаються у причіпних файлах (заява, біографічна довідка, згода на обробку персональних даних),   та надсилайте на електронну адресу  usdmp@ukr.net, або звертайтеся в Управління сімейної, дитячої  та молодіжної політики Козятинської міської ради, за адресою вул. Грушевського, 23, тел., 2-05-04.

     Адже тільки спільними зусиллями ми реалізуємо всі плани, які спрямовані на розвиток нашої громади!

 Дедлайн подачі заяви до 29 серпня.

Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України