Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 44

Управління житлово-комунального господарства Козятинської міської ради нагадує, що на даний час триває активна підготовка житлового фонду до опалювального сезону 2021/2022 року.

     Утримання/управління житлового фонду (ЖБК, ОСББ, УЗЗ), відповідно до пункту 2.8 Правил утримання житлових будинків та прибудинкових територій, затверджених наказом Державного комітету України з питань житлово-комунального господарства від 17.05.2005 р. № 76, та Правил підготовки теплових господарств до опалювального періоду, затверджених наказом Міністерства палива та енергетики України, Міністерства з питань житлово-комунального господарства України від 10.12.2008 р. № 620/378, зобов’язані здійснювати підготовку житлових будинків до сезонної експлуатації, зокрема до роботи в осінньо-зимовий період. Відповідно до вищезазначених правил, під час підготовки будинків до опалювального періоду необхідно перевірити технічний стан конструктивних елементів будинків, провести скління вікон у під’їздах, ущільнення вікон, вхідних дверей та дверей на горищах, виконати дезінсекцію, дератизацію місць прокладання трубопроводів теплотехнічних систем, розташованих у підвалах житлових будинків, виконати ремонт мереж водо-, електропостачання, водовідведення, електрощитових, покрівель. Наголошуємо на необхідності мати відповідний запас піщано-щебеневої суміші для посипання проходів та проїздів на прибудинкових територіях під час ожеледиці, а також набір шанцевих та інших інструментів (зокрема снігоочисних лопат).

     Готовність житлового будинку до опалювального сезону підтверджується актом огляду вентиляційних каналів, та паспортом готовності будинку до роботи в опалювальний період, що повинен оформлювати голова (ОСББ, ЖБК, УЗЗ).

     Управління житлово-комунального господарства Козятинської міської ради  просить надати паспорта готовності житлових будинків до опалювального сезону 2021/2022 року та акт огляду вентиляційних каналів в управління житлово – комунального господарства каб. № 4 до 01.09.2021р.

 

Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України