Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 24

До уваги водіїв! З 16-ї години обмежено рух по всій мережі автомобільних доріг загального користування місцевого значення у Вінницькій області!

 

За інформацією Вінницького обласного центру з гідрометеорології, 13-14 лютого по Вінницькій області та м. Вінниці очікуються складні погодні умови: зниження температури повітря, пориви вітру до 20 м/с, часом сніг, хуртовини, значні перешкоди для дорожнього руху, перемети на проїзній частині автомобільних доріг, ожеледиця.

 

У зв'язку з цим у ГУ НП Вінницької області повідомили про обмеження руху транспортних засобів загального користування та багатоосних вантажних транспортних засобів на всіх автомобільних дорогах загального користування місцевого значення у Вінницькій області з 16-ї години.

 

Шановні водії, неухильно дотримуйтесь Правил дорожнього руху, зважайте на погодні умови, за можливості відмовтесь від користування приватним транспортом.

Водіям великовагового транспорту радимо скористатись майданчиками для відстою транспорту. Подбайте про свою безпеку та оточуючих.

Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України