Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 113

Прийом громадян – це важлива норма та спосіб отримання звернень посадовими особами, право громадян, що регламентоване Конституцією України та чинним законодавством – Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про звернення громадян», «Про доступ до публічної інформації» та інших.

Неухильно дотримуючись Законів України, від почату своєї каденції Козятинський міський голова Тетяна Єрмолаєва, її заступники, секретар ради та керуюча справами виконавчого комітету міської ради реалізовують це право громадян і обов’язково щотижня проводять прийоми мешканців громади.

 

Із графіком прийому посадових осіб міської ради можна ознайомитися на офіційному сайті Козятинської міської ради у розділі «Міська влада». Наводимо посилання, за яким можна знайти графік прийому громадян: https://komr.gov.ua/grafik-priyomu-gromadyan

 

Окремо наголосимо: міський голова проводить особистий прийом громадян щосереди - з 09.00 до 12.00 год. У робочі дні, коли за графіком немає особистого прийому громадян міським головою та його заступниками, звернення громадян у письмовій формі приймають спеціалісти міського ЦНАПу. Наголосимо: усі звернення мешканців громади – отримані на особистому прийомі чи через ЦНАП – міський голова обов’язково розглядає. У визначений законодавством термін усі громадяни, що звернулися до міського голови, отримають письмову відповідь.

Усі питання, що залишилися нез’ясованими, будь-який громадянин може поставити за телефоном приймальні міської ради: (04342) 2-01-05.

 

А тепер нововведення: вже минулої середи, 2 червня, особистий прийом громадян міським головою Тетяною Єрмолаєвою проводився на першому поверсі приміщення міської ради. Зауважимо, минулий прийом був скорочений через необхідність присутності очільниці громади на загальному сході села Кордишівка, що був оголошений того ж дня на 10.00.

Наразі другий та третій поверхи міської ради закриті на магнітний замок і доступ до кабінетів, що там розташовані, та до зали засідань мають виключно працівники міської ради, депутати міської ради 8 скликання та члени виконавчого комітету 8 скликання.

Причина встановлення замка – обмеження адаптивного карантину, що продовжується у країні, згідно Постанови Кабінету Міністрів.

Інша причина – унеможливлення корупційної складової, адже жоден зі співробітників структурних підрозділів міської ради не повинен приймати громадян особисто. На другому і третьому поверхах немає працівників, які надають консультації і послуги громадянам. Це фахівці відділів міської ради, які обслуговують різноманітні робочі процеси ради.

Разом з тим, у працівників міської ради ненормований робочий день, тобто не усі співробітники йдуть додому о 17.15 (у багатьох є виробнича необхідність затримуватися д пізнішого часу). Позаяк у приміщенні міської ради відсутній охоронець, наявність магнітного замка спрощує процес доступу до приміщення у неробочий час.

Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України