Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 21

Нашу громаду відібрали в довготривалий проєкт по соціальних послугах з міжнародним фондом Солідарність. Координатором цього проєктом є в.о. начальника відділу соціальної політики Павлюк Ірина.

Відвідала установчу зустріч команди проєкту “Підтримка децентралізації: підвищення компетенцій територіальних громад у сфері соціальних послуг” з іншими головами громад-учасниць та їх координаторами.

Метою зустрічі було ознайомити нас з етапами аналізу, розроблення та реалізації довгострокових планів вирішення соціальних питань в українських громадах.

Після зустрічі взяли на себе зобов'язання сформувати команду “на місцях”, яка буде розробляти довгострокові плани вирішення соціальних проблем в громаді.

Ми плануємо аналізувати стан соціальної сфери в громаді, який відбуватиметься за експертної підтримки у вигляді тренінгів для учасників, а також онлайн та офлайн консультацій. Пізніше на основі даного аналізу будуть створені довгострокові плани, що сприятимуть вирішенню соціальних проблем у громаді.

Проєкт реалізовується за фінансової підтримки Програми польської співпраці у сфері розвитку Міністерства закордонних справ Республіки Польща, а також Офісу Координатора програм допомоги США в Європі та Євразії Державного департаменту США в рамках 10-го раунду програми «Development Cooperation Partnership

Program Comment as.

Продовжуємо навчатися, обмінюватися досвідом з колегами та працювати на благо громади.

Solidarity Fund PL in Ukraine

Участь у проекті “Підтримка децентралізації: підвищення компетенцій територіальних громад у сфері соціальних послуг”
Участь у проекті “Підтримка децентралізації: підвищення компетенцій територіальних громад у сфері соціальних послуг”
Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України