Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 5
У Вінниці відкрито регіональний офіс «Зроблено в Україні»

У Вінниці запрацював регіональний офіс «Зроблено в Україні» для підтримки мікро- та малого бізнесу регіону. Відкриття офісу відбулося за участі директорки Державного центру зайнятості Юлії Жовтяк. Також у заході взяв участь директор Департаменту міжнародного співробітництва та регіонального розвитку Вінницької ОВА Ігор Цехановський.

«Діяльність офісів “Зроблено в Україні” спрямована на комплексний підхід в інформуванні та консультуванні щодо урядових та регіональних програм розвитку підприємництва, підтримки малого і мікробізнесу. Місцеві виробники й ті, хто планують
розпочати власну справу відтепер можуть централізовано у швидкому та зручному форматі отримувати інформацію, подавати заявки та розв' язувати всі питання», — зауважила Юлія Жовтяк.

Це вже десятий офіс в Україні, де підприємці можуть отримати інформацію, консультації та допомогу в оформленні документів та бізнес-планів на урядові та регіональні грантові програми.

«Офіс  “Зроблено в Україні” — це сучасна платформа для прямого діалогу між державою та підприємцями. На мою думку, у Вінницькому регіоні не вистачало такого офісу, де кожен представник бізнесу може отримати консультації щодо урядових програм підтримки. Ми також будемо пропонувати тут свої регіональні програми, щоб в одному місці зосередити весь спектр можливостей для підприємців. Адже коли ми співпрацюємо зі службою зайнятості, то маємо більш потужний результат»,  — зазначив Ігор Цехановський.

Фахівці офісу надаватимуть практичну допомогу в написанні бізнес-планів, оформленні документів для участі в грантових програмах у рамках урядового проєкту єРобота, серед яких найпопулярнішими є програми “Власна справа” та “Грант для ветеранів/ветеранок та їх подружжя”, консультації щодо можливостей отримання ваучера на навчання, компенсацій за працевлаштування безробітних, внутрішньо переміщених осіб, учасників бойових дій, за облаштування робочих місць для працівників з інвалідністю тощо.
Щодо програм підтримки для середнього бізнесу, фахівці центрів «Зроблено в Україні», зможуть перенаправити підприємців до профільних установ. Офіс працює за адресою: м. Вінниця, вул. Стрілецька, 3-а.

Запрошуємо до співпраці!

Офіси «Зроблено в Україні» для малого та мікробізнесу — частина національної політики «Зроблено в Україні», ініційованої Президентом Володимиром Зеленським, яка реалізується Міністерством економіки України. Мета — розвиток вітчизняного виробництва та підтримка українського бізнесу.

Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України