Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 17
У Козятинському ЦНАПі доступні послуги сервісного центру МВС

Шановні громадяни, ви маєте можливість отримувати у ЦНАПі міста Козятин, найзапитуваніші послуги Сервісного центру МВС, а саме:
- видача нового посвідчення водія на право керування транспортними
засобами замість втраченого або викраденого (без складання іспитів);
- обмін посвідчення водія на право керування транспортними засобами (без складання іспитів);
- реєстрація нових транспортних засобів (без огляду);
- перереєстрація у зв’язку зі зміною анкетних даних власника;
- перереєстрація транспортних засобів при наявності договору купівлі- продажу;
- реєстрація вживаних транспортних засобів ввезених з-за кордону при
наявності висновку експертного дослідження  (дійсний 10 днів).

Звертаємо Вашу увагу, що висновок про експертне дослідження транспортного засобу у відповідності до постанови Кабінету Міністрів України від 13 червня 2023 р. №599 не є обов’язковим і здійснюється за бажанням покупця!

Консультацію щодо послуг сервісних центрів МВС можна отримати завітавши до Управління «ЦНАП у м.Козятині» (м.Козятин, вул.Незалежності, 57) або за телефоном (04342) 2-24-13.

Нагадуємо алгоритм надання послуги: громадянин звертається до ЦНАП з відповідним пакетом документів. Адміністратор перевіряє, сканує та передає до сервісного центру МВС документи та заяву на отримання послуги.

Адміністратор сервісного центру МВС проводить передбачені послугою процедури та надсилає до ЦНАП підтвердження, після чого завдяки сучасному обладнанню виготовляється посвідчення водія або свідоцтво про реєстрацію та видається замовнику послуги!

«Будемо й надалі розширювати спектр послуг СЦ МВС. Ми докладаємо максимум зусиль, аби розширювати перелік послуг, які громадяни могли б отримувати в Центрі надання адміністративних послуг» – зауважила начальник Управління «ЦНАП у м.Козятині» Оксана БОРТНЯК.

«Об’єднання зусиль двох державних органів покликане підвищити рівень якості обслуговування громадян, адже отримати найзатребуваніші послуги сервісних центрів МВС стає більш простим і доступнішим.  У нас спільна мета – зробити державний сервіс більш якісним та зручним для кожного. Адже головним пріоритетом в наданні державних послуг залишається мінімізація часу та спрощення зусиль, які громадяни витрачають для їх отримання та підвищення якості обслуговування громадян» - наголосила міський голова Тетяна ЄРМОЛАЄВА.

Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України