Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 20

У Козятинській громаді продовжується добра традиція вітати козятинчан-довгожителів із ювілейними датами. Сьогодні, 23 лютого, свій 85-річний ювілей святкує мешканка села Кордишівка, дитина війни, ветеран праці Марія Романівна Гартель.

Що таке важка праця та втома, Марія Романівна знає з власного досвіду, адже з юності важко працювала у колгоспі. Радість приносила родина: любий чоловік та п’ятеро діток, які вже давно розлетілися по світу, створивши власні сім’ї. Тепер же своїх дітей, 9 онуків та 3 правнуків жінка вважає еліксиром свого довголіття. Тож з упевненістю можна сказати, що Марія Романівна - людина, яка попри свій вік залишається енергійною та життєрадісною.

За свої досягнення та власні життєві подвиги жінка має нагороди «Мати-героїня» та «Ветеран праці».

Сьогодні ювілярку тепло привітали з визначною датою староста Кордишівського старостинського округу Козятинської громади Олександра Бондарець та представник сільської ветеранської організації. Гості побажали Марії Романівні благополуччя, гарного настрою, життєвої енергії ще на довгі роки. Водночас поважна ювілярка подякувала усім за увагу, турботу та щирі вітання.

Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України