Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 20

Пільгову ціну на відвідування Козятинського басейну ухвалили депутати.

Нагадаємо, на черговому 15 сесійному засіданні, що відбулося 10 вересня, депутати міської ради 8 скликання проголосували за тариф 10 гривень за 45 хвилин для пільгових категорій населення, яким можна скористатися з 10 до 15 години щодня.

Однак, місцеві активісти – члени ГО «Козятинська Асоціація учасників бойових дій та учасників АТО» наприкінці вересня звернулися із проханням переглянути ухвалене рішення і встановити пільгову ціну 1 гривня за 45 хвилин.

Для розгляду деталей цього питання на наступне сесійне засідання, на яке депутати міської ради зібралися 29 жовтня, була запрошена і директор КУ «Спортивно-оздоровчий комплекс «Дельфін» Катерина Войтюк, яка у своєму виступі озвучила цікаву деталь: виявляється, за місяць, відколи була встановлена пільгова ціна, басейн не відвідав жоден пільговик. Хоча, 10 гривень проти 50-60 (вартість одного відвідування для дорослого) – це вже суттєва знижка.

Тож, порадившись, депутати вирішили не змінювати пільговий тариф. Однак, якщо виникне така необхідність, рішення можуть переглянути.

 

Відтак, ще раз наголошуємо, що мешканці громади пільгових категорій:

- учасники бойових дій,

- діти учасників бойових дій,

- діти-сироти та діти позбавлені батьківського піклування,

- діти з інвалідністю та особа, що її супроводжує,

- діти з багатодітних сімей

можуть протягом п’яти годин (з 10 до 15 години) будь-якого дня тижня скористатися можливістю пільгового відвідування басейну «Дельфін» - 10 гривень за 45 хвилин плавання.

У «Дельфін» - за 10 гривень
У «Дельфін» - за 10 гривень
Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України