Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 13

До уваги жителів громади!

     Відповідно до наказу Держгеокадастру № 117 від 28.05.2022 року Управлінню «Центр надання адміністративних послуг у м.Козятині» відновлено доступ до Державного земельного кадастру, робота якого була призупинена, з початком широкомасштабної збройної агресії Російської Федерації проти України, задля безпеки та захисту даних.

   Відтепер у ЦНАПі можна замовити та отримати витяги з Державного земельного кадастру.

    Витяг з Державного земельного кадастру – це документ, що містить інформацію про земельну ділянку та підтверджує внесення даних земельної ділянки до Державного земельного кадастру.

   Цей документ є важливим для вчинення правочинів із земельною ділянкою (договір купівлі-продaжу, дарувaння, міни, орeнди, спaдкування тощо) і є необхідним при реєстрації земельної ділянки у Державному земельному кадастрі та під час присвоєння кадастрового номера.

   Надання адміністративної послуги є платним, сума адміністративного збору з 1 січня 2022 року складає:

124,10 грн. – з усіма відомостями, внесеними до Поземельної книги, крім відомостей про речові права на земельну ділянку, що виникли після 1 січня 2013 р.

   Якщо замовнику потрібно витяг з ДЗК з відомостями про речові права на земельну ділянку, їх обтяження, одержаними в порядку інформаційної взаємодії з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно то додатково сплачується адміністративний збір у розмірі 60 грн.

   Видача витягу здійснюється в день звернення.

   Телефон для довідок: (04342) 2-24-13, (04342) 2-18-91

Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України