Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 26

У затишній громаді гарний вигляд має усе: і подвір’я та присадибні ділянки будинків, і зовнішній вигляд закладів соціальної сфери, і вулиці, і пам’ятники.

Серед пам’ятних знаків Козятина особливе місце займає танк ІС-3 – встановлений у 1982 році пам’ятник бойовій славі бійців I-ої Гвардійської танкової армії, що стали авангардом визволителів міста від фашистської окупації у грудні 1943 року.

Останніми роками за охайний вигляд цього пам’ятнику відповідає особовий склад військової частини А 1329, що дислокується у Козятині. Військові щороку відгукуються на запит міської ради і допомагають у благоустрої пам’ятнику – беруть участь у весняній загальногромадській толоці.

Цей рік не став виключенням. На один день чоловіки відклали свої військові справи і взялися за пензлі та фарбу. Перед фарбуванням військові поремонтували і привели у належний вигляд також постамент пам’ятника, зокрема, встановили та закріпили відвалені плити.

Завдяки їхнім старанням відомий по усій Вінниччині (бо єдиний танк цієї моделі, який є в межах Вінницької області) танк ІС-3 на постаменті до прийдешніх травневих пам’ятних днів має доглянутий і свіжий вигляд.

Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України