Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 50

Так можна впевнено сказати про депутата Козятинської міської ради шести скликань (2-го, 3-го, 4-го, 5-го, 6-го, 7-го), голову міської організації ветеранів України, Почесного громадянина міста Козятин Федора Тихоновича Кропиву, який днями відзначив свій прекрасний ювілей мудрості.

Вчора із привітаннями та подарунками на урочистості з нагоди особистого свята керівника до міської організації ветеранів завітала міський голова Тетяна Єрмолаєва, секретар ради Тетяна Римша та керуюча справами виконкому – начальник організаційного відділу міської ради Аліна Тимощук.

- Ви – людина, до якої я завжди та щиро можу звернутися за порадою, адже Ви маєте величезний і неоціненний життєвий досвід, мудрість багатьох років сімейного щастя, робітничий та педагогічний стаж, - підкреслила Тетяна Миколаївна. – Можу з упевненістю сказати, що завдяки Вам, шановний імениннику, міська спілка ветеранів спокійно та без особливих потрясінь пройшла процес децентралізації і приєднала ветеранські осередки сіл Козятинської громади. Тільки Ви даруєте завжди позитив, створюєте позитивний настрій навколо себе.

- Про вас, Федоре Тихоновичу, я можу говорити тільки як про людину чуйну та уважну до проблем інших, як про лідера, який біля себе гуртує сумлінних і відповідальних, - продовжила секретар ради Тетяна Римша.

- Довгих років Вам життя та наснаги у життєвих справах! – додала керуюча справами виконкому – начальник організаційного відділу міської ради Аліна Тимощук.

До святкового кошика світлих і щирих слів вітань та сердечних побажань ювіляру долучилися голова обласної ради ветеранів генерал авіації Володимир Мазур, голова спілки ветеранів війни та праці Козятинської дирекції залізничних перевезень Євген Буравський, Почесний громадянин міста Козятин, ветеран місцевого самоврядування, якому тричі мешканці громади довіряли пост міського голови, Олександр Гвелесіані (його радником у 2010-2015 роках Федір Тихонович був призначений), директор Козятинського міжрегіонального вищого професійно-технічного училища (де Федір Тихонович за понад 30-річний період роботи проявив себе як відповідальний педагог) Андрій Стецюк та інші запрошені поважні гості. Увесь колектив міської ради ветеранів доброзичливо привітав свого керівника креативними відзнаками – «Червоним дипломом ювіляра» та «Золотою медаллю», адже, як зауважила заступниця Федора Тихоновича Раїса Мельницька, «ювіляру залишилося 20 років … до 100 років!».

 

Наостанок ще раз привітаємо ювіляра із віком життєвої мудрості, роками щасливого душевного спокою та врівноваженості. Побажаємо Федору Тихоновичу міцного здоров’я та радісного щодення у колі люблячої родини.

З роси та води!

У 80 завжди на позитиві!
У 80 завжди на позитиві!
У 80 завжди на позитиві!
У 80 завжди на позитиві!
У 80 завжди на позитиві!
Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України