Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 38

З метою удосконалення навичок особового складу евакуаційної комісії до дій в умовах особливого періоду (воєнного часу), підготовки до приймання евакуйованого населення із зони можливих бойових дій 3 червня було проведене тренування комісії з питань евакуації Козятинської міської територіальної громади.

Були відпрацьовані питання практичного розгортання комісії, підготовка рішень про приймання евакуйованого населення із зони можливих бойових дій, був уточнений план евакуації, завдання та функціональні обов’язки членів комісії в умовах особливого періоду.

Згідно легенди тренування до нашої територіальної громади прибуває евакуйоване населення із зони бойових дій в Луганській області. Це населення необхідно зустріти, прийняти, подати автобуси та перевезти до безпечних місць розміщення, провести його облік, всебічно забезпечити життєдіяльність (розміщення, медичне, матеріально-технічне, інформаційне забезпечення, тощо).

Враховуючи складну військово-політичну обстановку на східних та південних кордонах нашої держави, такі тренування дають можливість краще підготуватись до можливої евакуації, розуміти проблеми, виклики та бачити шляхи їх розв’язання.

Тренування евакуаційної комісії
Тренування евакуаційної комісії
Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України