Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 10

Раді повідомити Вам, що Агенція регіонального розвитку Вінницької області спільно з молодіжним центром «Квадрат» з 23 листопада 2021 року запускає тренінгову програму для розвитку «м’яких» навичок молоді та створення резюме «Skills Lab: успішна кар’єра». Програма впроваджується у рамках Всеукраїнської ініціативи «Пакт заради молоді 2025», розроблена
Центром “Розвиток КСВ” та Фондом ООН у галузі народонаселення за підтримки Міністерства молоді та спорту України та адаптована для молоді Вінниччини Агенцією регіонального розвитку Вінницької області.

«Skills Lab: успішна кар’єра» складається з 8 вебінарів (вт, чт) - 17:00-19:00.

Відкриття – 23 жовтня, завершення – 16 грудня 2021 року.

З 08 до 19 листопада відбуватиметься набір учасників для формування навчальних груп. Учасників навчань буде відібрано на основі анкетування, основним критерієм якого буде мотивація учасника.
У вкладеннях до даного листа містяться усі комунікаційні матеріали, які ви можете вільно використовувати для поширення серед молоді (оголошення про програму та банер).
Тренінгова програма «Skills Lab: успішна кар’єра» є безкоштовною для молоді. Навчання проходить онлайн у форматі майстер-класів та семінарів, за участі експертів від провідних компаній, Агенції та МЦ «Квадрат» – регіональних партнерів Пакту заради молоді та місцевих підприємців.
За додатковою інформацією звертайтесь до Агенції на електронну адресу Агенції (ardvin.org@gmail.com).

Контактна особа Олена Чепурко – проєктний менеджер Агенції, тел. 097 482-78-47, e-mail: ardvin.org@gmail.com.

Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України