Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 51

Мешканці села Рубанка, що у Флоріанівському старостинському окрузі Козятинської міської територіальної громади, не звикли сидіти вдома, склавши руки, особливо, коли навколо весна і сама погода кличе на природу.

 

Вчора рубанчани самоорганізувалися на весняну толоку, адже не тільки власні подвір’я навесні мають бути прибраними, але й рідне село, його вулиці та місце людської пам’яті – кладовище – повинні мати охайний вигляд. Тим більше: зовсім скоро Великдень і загальні поминальні дні – час, коли і душа, і помисли, і все навколо має бути чистим і гарним.

Тож, гарна погода стала приводом зібратися на загальносільське прибирання. За декілька годин мешканці спільними зусиллями порозгрібали стихійні смітники, позгрібали і прибрали опале листя та усілякий непотріб зі старих могил на кладовищі, повирубували захаращені порослими деревами місця.

- Працювали дружно, причому абсолютно добровільно та сумлінно, - прокоментував місцевий мешканець приватний підприємець Володимир Сабадаш. – Однак, це тільки початок роботи із благоустрою села та санітарної весняної очистки. Тому запрошуємо долучитися до толоки усіх небайдужих і спільно зробити наше рідне село Рубанку привабливою та охайною!

Толока в Рубанці
Толока в Рубанці
Толока в Рубанці
Толока в Рубанці
Толока в Рубанці
Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України