Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 74

На понад 400 гривень менший тариф за 1 Гкал платитимуть відтепер за теплову енергію, що виробляється та постачається ТОВ «Козятинбуд». Таке рішення ухвалили члени виконавчого комітету міської ради, погоджуючи звернення про пониження тарифу самого теплопостачальника.

 

Нагадаємо, ТОВ «Козятинбуд» - власник встановлених останніми роками біля деяких навчальних закладів, закладів спорту та позашкільної освіти міста теплопунктів, де у якості палива використовуються пелети. Ціна за одиницю тепла була встановлена теплопостачальником у розмірі 2605 гривень для опалення садочку №4, школи №3, міської ДЮСШ, центру дитячої та юнацької творчості, управління освіти та спорту і 2375 гривень для обігріву басейну «Дельфін».

За розпорядженням міського голови Тетяни Єрмолаєвої, спеціалісти управління ЖКГ провели моніторинг тарифів на теплову енергію із використанням альтернативних видів палива, що виробляється і постачається бюджетним установам, організаціям та підприємствам у інших громадах. З огляду на проведений аналіз та враховуючи приклади нижчих тарифів на тепло, що виробляється у подібних модульних котельнях, Тетяна Миколаївна звернулася до ТОВ «Козятинбуд» із проханням понизити тарифи і для споживачів Козятинської громади.

І теплостачальник пішов назустріч! Буквально за декілька днів директор ТОВ «Козятинбуд» надіслав звернення із розрахунками нових тарифів на теплову енергію, що відрізнялися у сторону пониження від попередніх на понад чотири сотні гривень.

 

Отже, відтепер за обігрів управління освіти, ДНЗ №4, КНЗ №3, ЦДЮТ та ДЮСШ платитимуть за 1 Гкал теплоенергії 2188,07 гривень, а за опалення КУ «Дельфін» - 1951,05 гривень за 1 Гкал.

Теплопостачальник «Козятинбуд» знизив тарифи
Теплопостачальник «Козятинбуд» знизив тарифи
Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України