Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 8

Бібліотеки активно підключаються до проекту як партнерські офлайн-хаби, де користувачі мають можливість проходити навчання на національній онлайн-платформі з цифрової грамотності.

Зокрема, близько 6000 бібліотек по усій країні долучаться до національної кампанії з цифрової грамотності «Будь на часі!» та популяризуватимуть інформацію про проект "Дія.Цифрова освіта".

Вінниччина – четверта область, яка отримала комп’ютери у рамках програми розвитку цифрової освіти. За умовами проекту, 150 сільських бібліотек з 52 громад області отримали комплекти техніки та комп’ютерні столи.

В рамках проекту "Дія. Цифрова освіта" Міністерством цифрової трансформації України з Всеукраїнською громадською організацією "Українська бібліотечна асоціація" та благодійним фондом "Фаворит Фаундейшин" Сигнальська сільська бібліотека Козятинської територіальної громади отримала два комп'ютери та один комп'ютерний стіл. 

Комп’ютеризація сільських бібліотек дає поштовх для розвитку громад та стає початком великих змін для кожної з цих бібліотек. Це спонукатиме і бібліотекарів, і місцеву владу розвивати свої бібліотеки та спроможності своїх громад. На реалізацію проекту не витрачені державні кошти, техніку надано благодійним фондом «Фаворит Фаундейшин» (Favorit Foundation).

Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України