Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 22

Учні художнього класу Козятинської дитячої музичної школи намалювали романтичне свято усіх закоханих – День Святого Валентина і представили результати своїх художніх думок і бажань на тематичній виставці, що розташувалася на другому поверсі музичної школи.

Творіння юних художників під керівництвом справжніх професіоналів пензля Інги Загайкевич та Наталії Степанюк – це окремий світ дитячої фантазії та країна мрій юні, які поки що тільки подумки намагаються осягнути безмежність і глибину найкращого почуття.

Найромантичніший день року майбутні майстри художнього мистецтва показують через образи кумедних і милих звіряток, пташечок, повітряні кульки, сонячне світло і, звичайно, велику кількість червоних сердечок – основний символ Дня кохання.

 

Усіх, хто залишається молодим серцем, хто так само трепетно і чутливо ставиться до кохання, а також усіх поціновувачів дитячої художньої творчості запрошуємо на виставку до дитячої музичної школи. Пориньте у країну дитячого малюнку, у безмежжя світлих почуттів та простих істин юного світобачення!

Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України