Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 124

Учні художнього класу чекають на романтичне свято усіх закоханих – День Святого Валентина. Чекають і мріють про прекрасне почуття, висловлюючи свої думки і бажання у малюнках.

Результат творчих пошуків юних художників під керівництвом справжніх професіоналів пензля Інги Загайкевич та Наталії Степанюк представлено на тематичній виставці, що розташувалася на другому поверсі Козятинської дитячої музичної школи.

Насправді цікаво поринути у світ дитячої фантазії та країну мрій юні, які поки що тільки подумки намагаються осягнути безмежність і глибину найкращого почуття. Найромантичніший день року майбутні майстри художнього мистецтва показують через образи кумедних і милих звіряток, пташечок, повітряні кульки, сонячне світло і, звичайно, велику кількість червоних сердечок – основний символ Дня кохання.

Усіх, хто залишається молодим серцем, хто так само трепетно і чутливо ставиться до кохання, хто чекає на День Святого Валентина та вже бажає відчути його яскравість і різнобарвність, а також усіх поціновувачів дитячої художньої творчості запрошуємо на виставку до дитячої музичної школи (звичайно, із дотриманням карантинних обмежень!) . Пориньте у країну дитячого малюнку, у безмежжя світлих почуттів та простих істин юного світобачення!

Свято закоханих у малюнках дітей
Свято закоханих у малюнках дітей
Свято закоханих у малюнках дітей
Свято закоханих у малюнках дітей
Свято закоханих у малюнках дітей
Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України