Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 19

Від 00 один 00 хвилин 18 листопада Вінницьку область рішенням Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій (протокол від 15.11.2021 №45) віднесено до «ЧЕРВОНОЇ» зони епідеміологічної небезпеки.

Таким чином, згідно обмежень, закріплених у Постанові КМУ від 09.12.2020 № 1236 (посилання на законодавчий акт: https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/1236-2020-%D0%BF#Text ), та на основі Протоколу обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій (протокол №23 від 16 листопада 2021 року), відсьогодні старша ланка усіх навчальних закладів Козятинської громади перейшла на дистанційну форму навчання. Виключення становлять школи, в яких 100% працівників мають документ, що підтверджує:

- отримання повного курсу вакцинації від COVID-19,

- або негативний результат тестування методом ПЛР,

- або одужання особи від зазначеної хвороби.

З 14 закладів середньої освіти Козятинської громади у семи школах виконані умови продовження навчання у «червоній» зоні: не припинилися очні форми уроків у Кордишівській, Флоріанівській, Махаринецькій, Сестринівській гімназіях, у ЗНВК «Школа-дитячий садок» №9 та його Іванковецькій філії, а також у гімназії №6, що у Залізничному.

В усіх інших школах громади сьогодні на навчання вийшли лише початкові класи, 5-11 ж класи переведені на навчання в онлайн-режимі. І такий стан речей у зазначених навчальних закладах продовжуватиметься до того часу, допоки усі вчителі не отримають дві дози щеплення від COVID-19 або до офіційно оголошеного завершення обмежень «червоного» рівня епідеміологічної небезпеки на теренах Вінницької області.

Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України