Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 24

6 вересня відзначається професійне свято – День адміністратора центрів надання адміністративних послуг. Чимала кількість мешканців не лише Козятинської, а й сусідніх громад щодня звертається до працівників ЦНАПу і отримує не тільки якісне обслуговування, а й привітне ставлення.

З нагоди професійного свята та 10-ї річниці створення Козятинського ЦНАПу вітаю чудовий колектив Центру надання адміністративних послуг Козятинської міської ради! Бажаю не зупинятися на досягнутому, відповідати найвищим стандартам в роботі та успішно розвиватися!

Сьогодні, під час війни ви працюєте в надскладних умовах, в той же час виконуючи масштабний об‘єм роботи.

До вас по допомогу щоденно звертаються не тільки жителі громади, а й люди, які змушені були покинути рідні домівки через бойові дії. Кожен відвідувач завдяки вам отримує фахову допомогу та теплу людську підтримку.

Адміністратори ЦНАП – наша головна цінність та основа якісного сервісу. Вони орієнтовані на інтереси заявників і з задоволенням підбирають рішення з урахуванням унікальних потреб людини. Підкажуть заявнику яким чином можна комплексно отримати широкий спектр послуг без зайвих відвідувань центру. Завжди усміхнені й привітні. 

Бажаю  Вам натхнення у роботі та легкої комунікації з відвідувачами. Нехай ваша компетентність та індивідуальний підхід і надалі допомагають вам знаходити спільну мову із заявниками, а їхня усмішка і вдячність зігріває ваші серця.  

Дякую вам за сумлінну працю, стійкість, відповідальність і високий професіоналізм! Добра вам, злагоди, щастя, міцного здоров’я, творчої наснаги і професійного зростання! А головне – МИРУ!

«Слова: «зручність», «привітність», «прозорість», «доступність», «дієвість», «швидкість», «сучасність», «результативність», «відкритість», «повага», «професійність» - для колективу ЦНАПу є дороговказами у щоденній наполегливій роботі задля покращення якості надання адміністративних послуг мешканцям громади.

«Задоволені мешканці та зразковий державний сервіс – це головні цінності нашої роботи! Працюємо на єдиний, спільний для громадян результат зміцнюючи довіру до державних послуг» - наголосила міський голова Тетяна ЄРМОЛАЄВА.

Також, з листом вдячності до працівників Козятинського ЦНАПу нещодавно звернулась мешканка громади Наталія Толубець. Фото листа додаємо.

Сьогодні відзначається професійне свято - День адміністратора центрів надання адміністративних послуг
Сьогодні відзначається професійне свято - День адміністратора центрів надання адміністративних послуг
Сьогодні відзначається професійне свято - День адміністратора центрів надання адміністративних послуг
Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України