Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 12

Сьогодні у другий день нового року ми вшановуємо та дякуємо нашим Героям, які віддали своє життя за Україну та жодного з нас. Сьогодні річниця загибелі наших Воїнів земляків Козяревича Ігора Володимировича та Білецького Сергія Анатолійовича.

Ігор Козяревич народився 28 жовтня 1979 року в нашому місті. Навчався у 4-ій школі. Закінчивши 9 класів вступив до Козятинського залізничного училища, де здобув професійно-технічну освіту за спеціальністю «помічник машиніста». З 1997 по 1999 рік проходив строкову службу. У 2000-му році одружився. Працював у Калинівці на асфальтному заводі оператором, там і проживав з сім’єю до 2013 року. Переїхавши до Козятина, працював на залізниці.

У 2016-му році Ігор Володимирович пішов захищати Україну добровольцем в зону АТО за контрактом та проходив службу у військовій частині А-1619 у званні старший солдат на посаді водія-електрика взводу звукометричної розвідки батареї управління та артилерійської розвідки.

2 січня 2023 року у місті Покровськ Донецької області, не впоравшись з керуванням авто, потрапив в аварію. В результаті загинув на місці.

Він був дуже добрим, щирим, позитивним, відповідальним. У нього залишились дружина та дві донечки.

 

Білецький Сергій  народився 5 листопада 1994 року в нашому місті. Навчався в 1-й школі. Закінчив музичну школу по класу гітара. 

У 2011 році, закінчивши школу, вступив до Київського національного транспортного університету, де здобув вищу освіту та отримав спеціальність «перекладач англійської та німецької мови». По закінченні університету у 2016 році проходив строкову службу в зенітно-ракетних військах. Після служби жив та працював у Києві.

З перших днів повномасштабного вторгнення був призваний до лав Збройних сил України та тримав оборону в Миколаївській області у напрямку Херсона, де став командиром зенітно-ракетного відділення військової частини А-3425. Після звільнення Херсона був направлений в сторону Бахмута.

2 січня 2023 року під час стрілецького бою та артилерійського обстрілу з боку збройних сил російської федерації у місті Соледар Бахмутського району Донецької області при виконанні бойового завдання з забезпечення здійснення заходів з національної безпеки та оборони України, відсічі та стримування збройної агресії, в результаті ворожого обстрілу отримав поранення, не сумісні з життям. Сергія запам’ятають порядним, чесним, щирим та люблячим, людиною слова, відвертим та надійним товаришем.

Щирі співчуття рідним Захисників! Вічна пам'ять та слава Героям!

Сьогодні річниця загибелі наших Воїнів земляків Козяревича Ігора Володимировича та Білецького Сергія Анатолійовича
Сьогодні річниця загибелі наших Воїнів земляків Козяревича Ігора Володимировича та Білецького Сергія Анатолійовича
Сьогодні річниця загибелі наших Воїнів земляків Козяревича Ігора Володимировича та Білецького Сергія Анатолійовича
Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України