Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 19
Сьогодні наша громада прощалася з Тітовим Вадимом Вікторовичем

Україна вкрита чорними хустками та потопає у сльозах...Щодня втрачає своїх дітей, свої Захисників...

Сьогодні наша громада прощалася з Тітовим Вадимом Вікторовичем.

Вадим народився 10 червня 1986 року у місті Козятині. Навчався в 1 школі. Роботу, яка була до душі, знайшов у вагонному ДЕПО.

З січня 2015 року по квітень 2016 року був в зоні АТО на Донеччині. За кілька годин, після вторгнення рашистів – Вадим вже встиг пройти медичну комісію, а на наступний день, 25 лютого 2022 року був у військкоматі. Дуже хотів потрапити до своїх побратимів у 57-му бригаду та, на той час, - це було не можливо, їх місце дислокації було в окупованому Херсоні. Тому, в оборону Держави, став у складі 79-ї бригади. Ніс службу у Сіверодонецьку, Ямполі, а згодом і в Лимані.

Тітов Вадим Вікторович, вірний військовій присязі, у бою за нашу Батьківщину, виявивши мужність та стійкість під час виконання бойового завдання в районі міста Лиман, Краматорського району, Донецької області 10 травня 2022 року – загинув.

Понад 2 роки виснажливих пошуків, надії, сподівань і сьогодні Воїн вдома та зібрав усіх тих, кого любив, а вони понад усе любили його.

Вадим дуже любив домашнє господарство, тварин. Він мав велике серце та золоті руки. Розумівся на техніці, ремонтував машини. Був добрим другом. Був люблячим батьком трьох прекрасних синів: Назарія, Дмитра та Олексія. Діти пишатимуться своїм мужнім батьком та його подвигом.

Нехай пам’ять про нього живе вічно, а про подвиг справжнього чоловіка дізнаються наступні покоління.

Похований Вадим на кладовищі в с.Козятин.

Вічна та світла пам'ять Герою та низький уклін родині та близьким!

 

Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України