Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 43

Сьогодні на центральній площі міста о 14:00 відбудеться прощання із загиблим Мартюшевим Олександром Олександровичом, 12.11.1994 р.н. На прохання родини, звертаємось до мешканців громади та просимо провести Олександра у останню путь.

Олександр загинув 20 квітня під час виконання бойового завдання в районі н.п. Зарічне, Донецької обл. Був призваний на службу 26.02.2022, солдат, стрілець десантно-штурмового батальйону.

?Сьогодні у нашій громаді знову важкий день. Ми прощаємось із відважним воїном, що загинув у бою за Україну проти російської агресії.
Разом із апаратом міської ради, виконкомом та депутатським корпусом висловлюємо свої щирі співчуття родині і щиро віримо, що зло буде покаране! Ні одне життя не буде втрачене дарма!

?На знак скорботи просимо забезпечити приспущення Державного Прапора України та Прапора міста Козятина біля приміщення міської ради, вивісити Державний Прапор України з чорною стрічкою на будівлях і спорудах органів державної виконавчої влади, місцевого самоврядування, підприємств, установ і організацій міста.

Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України