Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 16

Щодня наша країна на колінах під "Пливе кача" зустрічає Героїв "на щиті" і щодня вшановує пам'ять полеглих патріотів. 

Сьогодні минає рік, як від отриманих важких травм у бою з ворогом, помер наш Захисник Федорук Сергій Васильович.

Сергій народився 25 жовтня 1987 року в селі Іванківці, там і навчався в школі. По закінченні здобув професію столяра у Козятинському залізничному училищі. У 2011 році одружився. Працюючи в «АгроДомі» у 2015 році під час 4-її хвилі мобілізації був призваний на військову службу та виконував службові обов’язки у зоні бойових дій Донецької області.

Молодший сержант Федорук Сергій Васильович за час проходження служби був відзначений Президентською грамотою, медаллю «За військову службу Україні», пам’ятним нагрудним знаком «Захиснику Вітчизни», медаллю «За жертовність і любов до України» та нагрудним знаком «Гідність та Честь». Після закінчення служби працював стрілком 4-го розряду у Воєнізованій охороні станції Козятин-1. 

З 24 лютого 2022 року був призваний до Лав Збройних Сил України, де проходив службу командиром кулеметного відділення на Луганського му напрямку. У кризовій ситуації, для збереження особового складу вивів з оточення понад 30 осіб, що і зберегло всім життя, після чого був призначений головним сержантом мінометної батареї військової частини А-7339 і присвоєно звання сержант. З Луганського напрямку був перекинутий в Донецьку область, м. Бахмут. Після трьох місяців запеклих боїв частина була відведена для доукомплектування.

З 12-го на 13-те листопада біля населеного пункту Дружківка Донецької області отримав численні важкі травми. Був доправлений в лікарню імені Мечникова. Лікарі боролися за життя Сергія до останнього. 14 листопада Сергій помер.

У Сергія лишився маленький син.

Вічна пам'ять Герою та низький уклін родині! Ми у вічному боргу перед нашими Захисниками.

Слава Героям!

Сьогодні минає рік, як від отриманих важких травм у бою з ворогом, помер наш Захисник Федорук Сергій Васильович.
Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України