Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 11

Шановні мешканці Козятинської міської громади!

Дорогі ветерани!

 

В День пам’яті та примирення ми мусимо відкинути всі ідеологічні нашарування, які протягом багатьох років роз’єднували наше суспільство, маємо подивитись об’єктивно на перебіг історичних подій та усвідомити, що попри різні політичні погляди нас повинна об’єднувати одна мета – визволення рідної землі від ворога.

Ми пам’ятаємо, якою страшною трагедією для українців була Друга світова війна. Ми пам’ятаємо, що агресора зупинили спільними зусиллями об’єднані нації. Ми пам’ятаємо, що той, хто захищає свою землю, завжди перемагає. Ця пам’ять робить нас сильнішими. Вона – запорука неминучості нашої перемоги сьогодні.

Подвиг переможців у Другій світовій війні сьогодні  гідно продовжують українські воїни, які ціною власного життя захищають суверенітет, незалежність та територіальну цілісність України на її східних рубежах.

У нинішніх захисників є приклад волі до незалежності, єдності, миру. Це їхні діди та прадіди. Пам’ятаймо їхній подвиг. Згадуймо тих, хто віддав за омріяну свободу власне життя. Кожен ветеран – навіки у наших серцях.

 

Єднаймося навколо спільних цінностей. Пам’ятаємо, перемагаємо!

Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України