Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 177

Його запроваджено згідно з Указом Президента від 22 березня 2001 року, враховуючи заслуги СБУ в справі захисту державного суверенітету України, конституційного ладу, територіальної цілісності, законних інтересів держави, а також у забезпеченні прав і свобод людини і громадянина.

З нагоди професійного свята міський голова Тетяна Єрмолаєва нагородила Почесними грамотами співробітників Хмільницького міжрайонного відділу УСБУ у Вінницькій області лейтенанта СБУ Євгенія Собка та штаб-сержанта СБУ Галину Скринську.

- Шановні працівники та ветерани СБУ! - зауважила Тетяна Миколаївна у вітальному слові. - Щиро вітаю вас з професійним святом!

Висловлюю вам вдячність за сумлінне й самовіддане виконання вашого обов’язку перед громадою, значний внесок у зміцнення національної безпеки, захист політичних, економічних і військових інтересів держави.

Впевнена, що працівники Служби безпеки України завжди залишатимуться зразком гідності й відданості своєму народові та надалі з честю виконуватимуть покладені на них обов’язки з дотриманням принципів законності та справедливості, забезпечуючи територіальну цілісність і суверенітет України.

Від щирого серця бажаю вам і вашим родинам добра і щастя, злагоди і міцного здоров’я і добробуту, невичерпної енергії і сил. Наснаги і здобутків у нелегкій повсякденній службі.

Враховуючи карантинні обмеження, сьогоднішнє святкування відбулося дистанційно: Почесні грамоти та вітання від міського голови винуватці свята отримали передачею, адже установа працює за зачиненими дверима.

Сьогодні, 25 березня, в Україні відзначається День Служби безпеки України
Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України