Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 7
 Сьогодні, 10 лютого, річниця загибелі назавжди 20-річного Янгола Світла Протосвіцького Володимира Миколайовича

Володимир народився 26 вересня 2002 року в селі Титусівка. В 2009 році пішов у перший клас в Козятинський ЗНВК ім. В.М. Підгорбунського «Школа-інтернат-гімназія». У 2018 році закінчив 9 клас і пішов навчатися у Бердичівське вище професійне училище на спеціальність: «Тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва; водій автотранспортних засобів; слюсар з ремонту сільськогосподарських машин та устаткування». Як і батько, Володимир вирішив пов’язати своє життя з військовою справою. У вересні 2021 році пішов на військову службу за контрактом в 59 окрему мотопіхотну бригаду, 9 батальйон «Вінницькі скіфи».

10 лютого 2023 року під час обстрілу самохідних артилерійських установок старший солдат, старший стрілець мотопіхотного відділення Протосвіцький Володимир Миколайович на Донецькому напрямку, поблизу населеного пункту Невельське отримав поранення не сумісне з життям.

Вічна пам'ять та слава молодому та сміливому Воїну!

Цей воїн дуже запав в серце, такий юний, такий усміхнений. Помоліться за нього. Йому потрібна лише молитва і памʼять. Нам, що не даремно.

Герої не вмирають! Вони завжди поруч, допоки ми пам’ятаємо про них.

 Сьогодні, 10 лютого, річниця загибелі назавжди 20-річного Янгола Світла Протосвіцького Володимира Миколайовича
Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України