Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 5

Козятинський міський територіальний центр надає такі соціальні послуги:
1️⃣Догляд вдома - придбання та доставка продуктів харчування, приготування їжі, оформлення документів при отриманні соціальної допомоги, субсидій, допомога при оплаті житлово-комунальних послуг. Різні види соціально-побутових послуг отримують 599 громадян в домашніх умовах.
2️⃣Стаціонарний догляд - з початку року обслужено 40 осіб та на даний час перебуває 32 особи, вік багатьох з них більше 80-90 років. У відділенні для усіх проживаючих створені комунально-побутові умови. Підопічні проживають по 1-3 людини в кімнаті, забезпечені 4-разовим харчуванням та медичним обслуговуванням.
3️⃣Соціальна адаптація - оздоровлення, організація клубів за інтересами, університет третього віку, допомога в організації денної зайнятості та дозвілля. З початку року послугу отримали 166 осіб.
4️⃣Натуральна допомога. До них відносяться послуги швачки, перукаря, робітників з комплексного обслуговування та ремонту будинків, з початку роки отримало 390 осіб.
5️⃣Інформування з початку року скористалось 60 осіб.

За потреби можуть надаватись наступні послуги:
➖паліативний догляд;
➖денний догляд;
➖консультування;
➖представництво інтересів;
➖тимчасовий відпочинок для осіб, які здійснюють догляд за особами з інвалідністю і т.д.;
➖фізичний супровід осіб з інвалідністю.

❕Також в територіальному центрі працює пункт прокату засобів реабілітації, призначений для забезпечення потребуючих громадян міста засобами реабілітації.

?Головне завдання працівників територіального центру - допомогти громадянам похилого віку та особам з інвалідністю адаптуватись до складних соціально-економічних умов та не дати залишитись зі своїми проблемами сам-на сам.

Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України