Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 5

Доброю традицією Козятинської бібліотеки для дітей є регулярне проведення різноманітних цікавих та неординарних масових заходів для маленьких читайликів. І одними з найулюбленіших, такими, що особливо тепло сприймаються дітьми, які приходять до бібліотеки, є лялькові вистави театрального гуртка «Кольорове диво», що діє при книгозбірні вже близько 10 років.

І це не дивно, адже постановки лялькового театру у простій та доступній казковій формі розповідають дітлахам про взаємовідносини між друзями, про утвердження добра над злом – основні життєствердні істини.

Саме такою – як завжди оригінальною та яскравою – є вистава «Сміливе ведмежа», на показ якої до читального залу бібліотеки для дітей 3 червня завітали найменші мешканці Козятина.

- Ми переконані, що дитяча бібліотека – це не тільки місце, де можна почитати книжку, це ще й величезний простір для виховання творчої особистості, - підкреслили у розмові бібліотекарі нашої книгозбірні. – Тому з нетерпінням чекатимемо нової зустрічі у світі «Кольорового дива» із новими друзями та добрими знайомими – маленькими всюдисущими питайликами.

«Сміливе ведмежа» зібрало друзів
«Сміливе ведмежа» зібрало друзів
Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України