Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 14

Вчора, за дорученням Начальника ОВА Сергія Борзова, його заступник Андрій Кавунець передав представникам шести громад області 14 портативних джерел живлення малої потужності GoalZeroYeti 500Х.

Вони надійшли до Вінниччини завдяки проєкту ПРООН «Надзвичайна грантова поміч для гуманітарної допомоги в Україні та сусідніх країнах: екстрене очищення від вибухонебезпечних предметів і розчищення залишків руйнувань для забезпечення безпечної мобільності людей та доступу до основних товарів і послуг під час надання гуманітарної підтримки», що фінансується Посольством Японії.

Компактні зарядні станції отримали Козятинська, Тульчинська, Лука-Мелешківська, Погребищенська, Вінницька та Барська громади.

«Передані портативні джерела живлення дозволять забезпечити безперебійну роботу органів місцевого самоврядування та організацію надання державних, адміністративних та соціальних послуг населенню під час можливих відключень електроенергії». – підкреслив Андрій Кавунець.

Він також додав, що обладнання можна використовувати для покращення роботи гуманітарних штабів для внутрішньо переміщених осіб та мобільних відділень ЦНАПів.

«Це забезпечить доступність надання адміністративних послуг для всіх жителів у найвіддаленіших куточках територіальних громад, що є особливо важливим для маломобільних груп населення області», - наголосив посадовець.

Дякуємо за надану підтримку та сподіваємося на подальшу та довготривалу співпрацю.

Шість громад Вінниччини отримали портативні джерела живлення в межах проєкту ПРООН.Серед них і Козятинська громада
Шість громад Вінниччини отримали портативні джерела живлення в межах проєкту ПРООН.Серед них і Козятинська громада
Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України