Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 75

Відповідно до абзацу другого пп.2) п.2 Постанови Кабінету Міністрів України від 09.03.2006 № 268 «Про упорядкування структури та умов оплати праці працівників апарату органів виконавчої влади, органів прокуратури, судів та інших органів», конкретні умови, порядок та розміри преміювання працівників визначаються у положенні про преміювання відповідного органу.

Козятинською міською радою розроблено і затверджено рішенням виконавчого комітету міської ради від 23.06.2021 № 194 в новій редакції Положення про преміювання та надання матеріальної допомоги працівникам апарату Козятинської міської ради та її виконавчих органів, яким детально визначено порядок надання матеріальної допомоги, умови преміювання, порядок преміювання та порядок визначення розміру преміювання кожного працівника.

Зазначене рішення знаходиться у вільному доступі і розміщено на офіційному сайті Козятинської міської ради. Також умови преміювання працівників міської ради закріплено в діючому колективному договорі.

Преміювання працівників міської ради здійснюється на законних підставах та в законний спосіб, враховуючи особистий вклад кожного працівника в загальні результати роботи органу.

Виключно керівнику органу надано право відповідно по пп. 2) п. 2 Постанови КМУ від 09.03.2006 № 268 здійснювати преміювання працівників відповідно до їх особистого вкладу в загальні результати роботи.

Додатком 50 Постанови Кабінету Міністрів України від 09.03.2006 № 268 «Про упорядкування структури та умов оплати праці працівників апарату органів виконавчої влади, органів прокуратури, судів та інших органів» визначено схему посадових окладів працівників апарату міських селищних, сільських рад та їх виконавчих комітетів.

Так, посадовий оклад провідного спеціаліста становить 4950, 00 грн., головного спеціаліста – 5200, начальника відділу – 7000,00 грн., начальника управління – 7200,00 грн. Розмір премії нараховується у відсотках до встановленого посадового окладу.

Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України