Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 24

Друга світова війна – це трагедія, що забрала мільйони життів, зокрема безповоротні втрати України склали 8-10 млн осіб. Поруч з цими страшними цифрами, Україна зробила значний внесок у перемогу над нацизмом та союзниками Німеччини. На боці об’єднаних націй, а також визвольного руху в самій Україні разом воювало 7 млн. українців.

Тому у ці дні нашим обов’язком є вшанування пам’яті усіх, хто загинув у роки війни: будь це воїн Червоної армії чи Української повстанської армії. Не забуваймо про тих, хто був висланий у концтабори, загинув після війни та тих, хто був депортований.

Не важливо, в якій армії воювали наші ветерани: Червоній чи УПА – головне у такий час - примирення та об’єднання заради нашої Батьківщини – України. Особливо сьогодні, коли наші хлопці на сході держави знову виборюють свободу і мир для нас, ми не повинні забути, якою ціною це нам дається.

Ми дякуємо ветеранам за їхній подвиг, дякуємо, що подолали нацизм та захистили нас. Це було надзвичайно важким випробуванням для усіх. Низький вам уклін!

Будьмо ж гідними великої слави наших захисників.

З Днем Перемоги!

 

З повагою та найкращими побажаннями – Козятинський міський голова Тетяна Єрмолаєва

Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України