Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 24

Уже 10 років як з ініціативи Всесвітньої ради сімейних лікарів WONCA, в яку також входить й Українська асоціація сімейних лікарів, започаткований Всесвітній день сімейного лікаря. З початком медичної реформи в Україні започаткували й національне свято – День сімейної медицини, яке також відзначається 19 травня.

 

Роль сімейного лікаря переоцінити важко, адже сімейна медицина – єдиний вид медичної допомоги, що стосується кожного. Саме до вас ми звертаємося найперше, коли маємо негаразди зі здоров’ям. Сімейний лікар – це не лише професіонал, а й уважна людина, яка уміє вислухати та подарувати віру і надію на одужання.

Серед обов’язків сімейного лікаря – не лише вміння поставити правильний та чіткий діагноз, а й необхідність оперативно реагувати на сучасні виклики, один з яких сьогодні – це COVID-19. У сучасних реаліях ваша професія – це щоденна нелегка праця, висока відповідальність та ризик.

Завдяки турботі та професійній майстерності сімейних лікарів козятинчани отримують необхідну консультацію та спеціалізовану медичну допомогу.

 

Щира вдячність вам за ваш досвід, професіоналізм, витривалість, за чуйність і здатність до співчуття.

Нехай турбота, яку ви даруєте людям, повернеться до вас сторицею. Нехай збуваються мрії, а в душі панує спокій.

Міцного здоров’я вам, добробуту, родинного затишку, оптимізму та успіхів у професійній діяльності.

 

З повагою та найкращими побажаннями - міський голова Тетяна Єрмолаєва

Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України