Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 7

Галузь, в якій ви працюєте, посідає важливе місце в економіці України і нашого міста, зокрема, сприяє розвитку усіх галузей господарства та задовольняє потреби кожного громадянина у перевезеннях. Завдяки вашій професійній майстерності та наполегливій праці відбуваються позитивні зміни в роботі залізничного транспорту. Сьогодні у колективах підприємств залізничного транспорту Козятина працює багато справжніх майстрів своєї справи, які у свята й будні, вдень і вночі забезпечують чітке функціонування залізничних артерій.

Переконана: ви й надалі робитимете все можливе, щоб забезпечити високий рівень обслуговування пасажирів, сприятимете зміцненню економіки та розвитку всіх галузей господарства не лише нашого рідного Козятина, а й України в цілому.

Бажаю всьому численному колективу козятинських залізничників міцного здоров’я і добробуту, миру і щастя, оптимізму і злагоди, нових професійних здобутків на благо нашої Батьківщини – України. Нехай на всіх життєвих і професійних перехрестях вас супроводжує тільки зелене світло.

З повагою та найкращими побажаннями - міський голова Тетяна Єрмолаєва

Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України