Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 4

Сучасне життя неможливе без засобів масової комунікації, які ви уособлюєте. Саме ви допомагаєте мешканцям нашого краю вчасно дізнаватися, чим живе світ. Завдяки вашій професійній та оперативній роботі в оселі кожного козятинця щодня відкрите інформаційне вікно у світ.

Працюючи на передових інформаційного простору, ви першими розповідаєте нам про найважливіше, показуєте найцікавіше. І, хоча нерідко така благородна справа є нелегкою, вмієте зберегти інтерес до роботи, творче натхнення та людяність.

Завдяки вашим професійним навичкам та майстерності впроваджуються нові технології, розширюється асортимент послуг для населення, відкриваються небачені досі можливості людського спілкування. Телебачення, радіо, телефон та інтернет стали тим інструментом, за допомогою якого рівень контактування і швидкість реагування підвищились у тисячі разів. Тепер вже важко уявити повсякденне життя без потоку інформації, без спілкування через засоби зв’язку.

З нагоди професійного свята бажаю всім працівникам радіо та зв’язку творчої наснаги, корпоративної солідарності, вдячних споживачів інформаційної продукції та нових професійних досягнень. Міцного здоров’я, радості, добробуту, благополуччя вам і вашим родинам!

 

З повагою та найщирішими побажаннями - Козятинський міський голова Тетяна Єрмолаєва

Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України