Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 17

Від імені Козятинської міської ради, її виконавчого комітету і усієї громади, прийміть найщиріші вітання з нагоди вашого свята — Дня села, а також величного храмового свята.

 

У житті кожної людини буває багато свят, родинних, релігійних та загальнодержавних, але є свята, які займають окреме місце в наших серцях. Без сумніву, одним із таких є День рідного села.

Кожен рік у листопаді, у день заснування церкви Святого Архистратига Михаїла, ви святкуєте День села. Це день, який об’єднує тих, кому дорогий свій край, своє село, своя громада. День, коли кожен відчуває себе частинкою великої родини та розділяє це чудове свято.

У ці непрості для нашої держави часи нам так важливо бути єдиною, згуртованою родиною, мати різні думки і погляди, але вміти чути один одного, знаходити компроміси та досягати бажаних цілей.

 

Тож, з нагоди Дня села щиросердно вітаю всіх мешканців Кордишівки та бажаю процвітання і стабільності, нехай народжуються і підростають діти, спокійно і захищено почуваються люди похилого віку, миру і впевненості у завтрашньому дні. Нехай серця наповнюються гордістю за своє рідне село, прагненням до єдності та порозуміння, а ваша плідна праця буде надійною запорукою щасливого майбутнього. Нехай щастя, любов та достаток живуть у кожному домі і кожній родині.

 

З повагою та найщирішими привітаннями - Козятинський міський голова Тетяна Єрмолаєва

Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України