Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 375

День села – важлива і хвилююча подія для кожного сільського жителя. Це не просто свято, це свідчення єдності та самоорганізованості місцевого люду.

Славна історія Сокільця є часткою історії Козятинської громади, нашого району, області, держави. А історію творять люди. І головна заслуга в цьому наших пращурів та ваша, дорогі сільчани!

У безупинному плині часу міняється все довкола, змінюються люди, оновлюється світ, вносяться корективи у повсякденне життя. Однак незмінним залишається любов до рідного села, чия слава і здобутки складається зі щоденної праці, знань і талантів сумлінних мешканців.

У такі свята, як День народження села, кожен відчуває себе частиною великої родини. Ми маємо об’єднатися у любові до нашої Батьківщини, працювати і жити для її добра, допомагати тим, хто цього потребує.

Сучасний Сокілець може пишатися тим, що тут народжуються і зростають покоління талановитих і працелюбних людей, які змінюють його обличчя.

Дорогі земляки!

Низький уклін вам за самовіддану працю, за любов до рідного села, за внесок у розвиток та добробут громади. Прийміть найщиріші побажання міцного здоров’я, благополуччя, родинного затишку, радості і миру. Нехай щастя, любов та достаток живуть у кожному домі та у кожній родині. Хай доля ласкавою буде до вас, дарує щасливі літа, чистого неба і просто людського тепла. Бажаю кожному з вас благополуччя, самоповаги і натхнення, чистоти в помислах та благородства у вчинках.

А ще рясних врожаїв на хлібних нивах, гарного приросту у ваших господарствах.

І нехай мрія про краще майбутнє окриляє вас на нові звершення, на нові добрі починання.

А славному Сокільцю – процвітання, стабільності та розвитку!

 

З повагою та найкращими побажаннями - Козятинський міський голова Тетяна Єрмолаєва

Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України