Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 1
Розвиток молоді завжди на часі

Розвиток молоді завжди на часі

Довгий період часу Управління освіти Управління Освіти разом з ЦДЮТ Позашкілля Козятина працювали над ідеєю створення молодіжного простору, в якому молодь громади могла б корисно проводити свій вільний час: долучатися до воркшопів, проводити майстер-класи, створювати групи по інтересах, волонтерити, обмінюватися навичками, займатися самореалізацією, творчістю та розвитком.

18 січня, на сесії міської ради депутати Козятинської міської ради підтримали ідею створення молодіжного простору ПІДVAL. Назва "ПІДVAL" відсилає до сьогодення, коли підвал часто стає символом безпеки, укриттям, придумана самими підлітками. Це свідчить про те, що це дійсно простір для молоді, створений з урахуванням їхніх потреб та побажань.

Важливо, що зараз не обов'язкове фінансування проєктів лише з коштів міського бюджету, адже можливе залучення коштів донорів та виграних грантів, що ЦДЮТ у співпраці з Громадською організацією "Козятинська нова громада" Громадська організація «Козятинська нова громада», успішно й зробили.

Грант БУР профінансує наповнення простору, а саме забезпечить всім необхідним задля комфортного перебування там молоді.

Молодіжний простір стане магнітом для молоді Козятинської громади, де кожен зможе знайти заняття до душі, розкрити свій потенціал та зробити внесок у розвиток громади. Ми готові підтримувати ідеї та задуми наших активістів та допомагати у всіх починаннях.

Дякуємо кожному за підтримку та реалізацію цього проєкту та запрошуємо всіх охочих жителів громади долучитися до його створення. Чекаємо на вас сьогодні о 14:00 в Центрі дитячої та юнацької творчості. Будемо раді будь-якій допомозі!

Дякуємо нашим Захисникам за можливості жити та розвиватись нашим дітям у вільній країні!

Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України