Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 7

Козятинський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги має розгорнуту мережу постійно діючих консультаційних пунктів. Один з таких сьогодні функціонував в приміщені місцевого ЦНАПу. З метою інформування громадян про зміни у законодавстві на період дії воєнного стану, а також надання юридичної підтримки, фахівчиня Козятинського бюро правової допомоги Аліна Бондарчук  консультувала відвідувачів установи, більшість з яких вимушено переміщені особи.

  • Оплата житлово-комунальних послуг в умовах воєнного стану;
  • виплати щомісячної допомоги для покриття витрат на проживання;
  • отримання пенсії в разі зміни місця проживання особи;
  • виконання кредитних зобов’язань в період воєнного стану тощо.

Це далеко не повний перелік питань, які цікавили громадян. Представниця бюро не лише надавала правові консультації та роз’яснювала громадянам шляхи вирішення проблемних питань, а й розповіла про діяльність системи БПД, категорії осіб, які мають право на безоплатну вторинну правову допомогу. Крім того, усі бажаючі отримали інформаційно-методичні матеріали правового характеру.

Також отримати безоплатну правову допомогу можна за єдиним телефонним номером 0 800 213 103 (дзвінки безкоштовні у межах України).

Дізнатися більше про надання безоплатної правової допомоги можна, перейшовши за посиланням: https://linktr.ee/legalaid.gov.ua

 

Розповідаємо, підтримуємо, допомагаємо
Розповідаємо, підтримуємо, допомагаємо
Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України