Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 25

Людське життя… Часто воно настільки насичене, що, здається, вистачило би подій на декілька життєвих історій. Особливо, коли людина живе у епохи історичних змін, переносить втрати та знаходить розраду у розбудові рідного краю.

Днями вітання зі славним 90-річчям приймали одні з найстарших мешканців сіл Козятинської громади – мешканець Флоріанівки Степан Федорович Бондарук та корінна жителька села Рубанка Вікторія Яківна Яричевська.

Поважного віку козятинчан об’єднує спільна історія країни, у якій вони народилися, із якою разом воювали за майбутнє, яку розбудовували після руйнівної війни, у якій закохувалися, створили власні сім’ї, народили дітей та були і є щасливими.

Степан Федорович разом із дружиною (на жаль, покійною тепер) виховали п’ятеро дітей, які часто злітаються до родинного гніздечка, де завжди відчуватимуть домашнє тепло.

Вікторія Яківна наразі теж вже сама – чоловік помер чотири року тому. Однак і жінка не обділена увагою власних дітей – трьох чудових доньок, які подарували батькам п’ятьох онуків. Сімейне багатство Вікторії Яківни сяє і любов’ю семи правнуків та вже чотирьох праправнуків!

Трудова дорога, яку торували 90-ррічні ювіляри, – нелегка та все ж не позбавлена радості. Адже працювали сумлінно на благо рідного села, краю, України: Степан Федорович – за кермом трактора у полі, Вікторія Яківна – у колгоспі на фермі та у ланці.

Основним же рецептом довголіття ювіляри називають вміння не падати духом за будь-яких обставин і завжди дружелюбно ставитися до оточуючих попри будь-що.

З нагоди свята щиросердні вітання ювілярам від Козятинського міського голови Тетяни Єрмолаєвої, Почесні грамоти та грошові винагороди від міської ради із радістю передала староста Флоріанівського старостинського округу Наталія Ковальчук

Приєднуємося до теплих слів вітань та побажаємо сердечного щастя та щоденної радості поважним іменинникам.

Ровесники епохи – наші земляки
Ровесники епохи – наші земляки
Ровесники епохи – наші земляки
Ровесники епохи – наші земляки
Ровесники епохи – наші земляки
Ровесники епохи – наші земляки
Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України