Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 9

Уже майже рік ми думаємо про Перемогу та вже майже дев’ять років мріємо про спокій від агресивного східного сусіда. Протягом цьогорічних Різдвяних днів ми молилися про захист для наших військових, які виборюють для України і Перемогу, і мир, і спокій. Саме тому символічним завершенням циклу новорічно-Різдвяних свят стане запланований на найближчу суботу, 21 січня, благодійно-концертний захід «Разом Бога прославляємо – Перемогу наближаємо».

Основними подіями стануть благодійний ярмарок виробів місцевих майстрів ручної роботи та козятинських художніх юних талантів, лотерея-сюрприз та аукціон. Усі зібрані кошти будуть передані на потреби Збройних сил України. Також до наших захисників на передову волонтери передадуть дитячі малюнки та поробки, що будуть частиною ярмарку.

Різдвяний же настрій підтримуватимуть учасники концерту-фестивалю, що представлятимуть українські обрядові колядки, щедрівки, а також патріотичні пісні.

 

Отже, цієї суботи, 21 січня, о 12.00 у міському сквері чекатимемо усіх небайдужих козятинців, що бажають наблизити своєю благодійною участю омріяну Перемогу, усіх, хто хоче стати частиною яскравого заходу та позитивно і з користю провести свій вільний час.

Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України