Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 15

VII Всеукраїнського форуму взаємодії та розвитку - ОНЛАЙН з 16 березня по 21 квітня 2021 року учасники з усіх регіонів та понад 500 спікерів об’єднаються разом на одній платформі. Форум відбудеться онлайн за допомогою Zoom та Фейсбук трансляцій, що дозволить презентувати ініціативи з найвіддаленіших куточків країни. Запис виступів буде доступний на Facebook-сторінці організаторів для всіх охочих.

Громада, влада, бізнес та медіа зберуться разом. Двері форуму відкриті для всіх, хто бажає обговорити соціальні активності в регіонах, привернути увагу до сталого розвитку, волонтерського руху та презентувати проєкти 2021 року. Учасники зможуть представити свою діяльність, обмінятися досвідом, знайти партнерів для спільної реалізації заходів, залучення експертів з інших організацій.

До участі у заході запрошуються представники органів виконавчої влади, місцевого самоврядування, місцевих та закордонних інститутів громадянського суспільства, активісти молодіжного громадського руху, бізнесу та засобів масової інформації, волонтери, лідери учнівського і студентського самоврядування, благодійники, донори.

Реєструйтесь зараз за посиланням https://forms.gle/XRU81N7RBMFjmFg76, додаткова акредитація спікерів за телефоном відповідального координатора обов’язкові. Деталі про захід, та календарний план ви можете знайти на сайті: https://letsdoitukraine.org/.../the-all-ukrainian-forum....

Реєструйтеся на найбільший онлайн Форум весни 2021!
Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України