Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 29

Благоустрій громади – це спільна турбота усіх мешканців громади, керівників та працівників установ та організацій, великих підприємств та фізичних осіб-підприємців, що працюють на території громади. Про таку просту істину, на жаль, часто потрібно нагадувати козятинчанам та й місцевим підприємствам.

Так сталося із залізничним підприємством «ВП Козятинська дистанція колії», на балансі якого знаходиться шляхопровід (залізничний міст-тунель по вулиці Куликовського). Вже давно містяни скаржилися на неохайний вигляд банеру, що розтягнутий на усю ширину тунелю: маленькі тріщини від тепла та сонця перетворилися на великі розриви, які нещадно шматував вітер.

Управління ЖКГ адресувало керівництву залізничного підприємства припис про чимшвидше усунення такого неподобства, адже пошматований банер не тільки псував зовнішній вигляд шляхопроводу, але й міг спричинити автодорожну пригоду, якби через сильний вітер впав на проїжджу частину дороги зі жвавим автомобільним рухом, яким у тому числі курсують міські та рейсові автобуси.

За короткий час банер був замінений! Добрий результат сумлінного виконання.

 

На фото: вигляд банера до та після заміни.

Реагують на приписи управління ЖКГ
Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України